Nederlands English Deutsch Français Español

Little Tulip ontwerpt en verkoopt heerlijk zacht bedtextiel voor in de baby en kinderkamer. Maar dat niet alleen; zo hebben we hele leuke producten om de kinderkamer en babykamer helemaal in één thema in te richten. Van wieglaken tot muursticker, van kussentje tot luxe lamp.

Onze missie is de wereld om de kleintjes zo zacht en comfortabel mogelijk te maken. Daarom produceert Little Tulip haar eigen stoffen. Door steeds te kiezen voor een passende weving, kunnen we elke stof z'n eigen karakter geven. Gezamenlijk staan we garant dat de stoffen heerlijk zacht zijn voor de tere baby- en kinderhuid. Onze productie partners zijn in bezit van een ekotex-100 certificaat, zodat we zeker zijn van een verantwoord gemaakt product. Productie van stoffen en artikelen vinden in Europa plaats.

Onze visie op duurzaam ondernemen?
Dat begint al bij de eerste schets. We ontwikkelen designs die niet gauw vervelen. We gebruiken we materialen die alleen maar mooier worden door gebruik.

Dat betekent; kiezen voor goeie kwaliteit, die lang mee gaat. En is jouw kind uit ons product gegroeid, dan weten we zeker dat je er weer iemand anders blij mee maakt. En daar worden wij dan weer blij van.

Shop online via onze eigen webshop en via geselecteerde (kinder)speciaalzaken. Deze kun je vinden onder ‘verkooppunten’