Nederlands English Deutsch Français Español

Disclamer

Alle informatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Little Tulip Inhome Fashion, hierna te noemen Little Tulip, is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, beeld, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Little Tulip. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Little Tulip kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen in kleuren, en afmetingen zoals afgebeeld.  Little Tulip behoudt zich het recht voor kleur- en detailwijzigingen in de collectie door te voeren zonder voorafgaand bericht. Aan de beelden kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Little Tulip worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Little Tulip heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het staat Little Tulip vrij om de informatie, inclusief deze disclaimer, op elk moment zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.

© Little Tulip, alle rechten voorbehouden.